Paikallisuutiset

Kainuussa suositus: Ei yksityistilaisuuksia – ei maakuntarajat ylittävää matkustamista

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt Kainuussa yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, jos sisätiloissa osallistujia on yli 20 tai ulkona yli 50 henkilöä.

Kainuun koronakoordinaatioryhmä on tiistaina 11.1. kokouksessaan käsitellyt maakunnan tilannetta ja todennut, että lisärajoituksia ei toistaiseksi esitetä Valtioneuvoston uusien asetusmuutosten voimaan tullessa.

Koronatilanteen jatkuessa vaikeana koronakoordinaatioryhmä päivitti alueella voimassa olevia suosituksia seuraavilta osin: Yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi. Maakuntarajat ylittävää matkustamista ei suositella

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt Kainuussa yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, jos sisätiloissa osallistujia on yli 20 tai ulkona yli 50 henkilöä. Kainuussa toimitiloja ei ole määrätty suljettaviksi. Kunnat ja yksityiset toimijat voivat silti rajoittaa omia toimintojaan tilanteen edellyttämällä tavalla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toiminnanharjoittajia tai tilojen haltijoita koskevat yleisesti tartuntatautilain 58c §:n velvoitteet huolehtia riittävästä väljyydestä, hygieniatoimista sekä osallistujien ohjeistamisesta tartuntojen leviämisen estämiseksi.

Koronatilanteen jatkuessa vaikeana koronakoordinaatioryhmä päivitti alueella voimassa olevia suosituksia 11.1. 2022 seuraavilta osin: Yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi. Maakuntarajat ylittävää matkustamista ei suositella
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä