Paikallisuutiset

Kaupunki kartoittaa kuhmolaisten näkemyksiä kuntastrategiasta

Kuhmon kaupunki avaa kyselyn, jolla voi vaikuttaa kaupungin strategiaan. Kyselyllä kartoitetaan Kuhmon kaupungin asukkaiden, vapaa-ajan asukkaiden ja yrittäjien näkemyksiä kaupungin tulevaan strategiaan liittyen.

Kuntalain mukaan kunnassa on oltava kuntastrategia. Strategiassa valtuusto päättää kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista.

Valtuusto päättää strategiasta joulukuussa 2021.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuhmon kaupungin strategiatyö on alkanut jo edellisen valtuustokauden aikana ja työ jatkuu syksyn ajan. Kuntalaisilla, yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus osallistua työhön strategian laadinnan eri vaiheissa.

Kyselyyn voi vastata tiistaista 14. syyskuuta lähtien sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuhmo.fi.

Kysely on auki vajaan viikon eli ensi maanantaihin 20. syyskuuta saakka.

Kyselyyn vastaamiseen menee 1 – 2 minuuttia. Kyselyssä kartoitetaan vastaajien näkemyksiä arvopohjasta, jolle strategia rakennetaan. Lisäksi kysytään vastaajien mielipidettä Kuhmon kaupungin strategian tärkeimmistä kokonaisuuksista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tällä kertaa kysely on vain verkkokyselynä. Jatkossa on tulossa myös muita osallistumisen tapoja. Strategian laadinnassa hyödynnetään myös aiempien kyselyjen tuloksia kuten hyvinvointikyselyn sekä Pitoa- ja vetoa hankkeen kyselyjen tuloksia.

Kaupunginhallitus asetti ensi vuoden tavoitteeksi nollatuloksen.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä