Ihmiset

Kuhmo mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

Kuhmolainen

Kuhmo on mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa, jossa kaikki Kuhmon asukkaat kutsutaan lähettämään joulukortteja ikääntyneille.

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää kampanjan yhteistyökumppaneineen 16.11.–11.12.2020 yli sadalla paikkakunnalla. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kuhmon joulukortteja kerätään muun muassa hoivakotien ja kotipalvelun asiakkaille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, sanoo Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen Järvenpäästä.

Kuhmossa toteutetaan kampanjaa myös siten, että koulujen oppilaat taiteilevat kortteja. Oppilaat luovuttavat kortit 27.11.2020 Iloisen tonttuparaatin yhteydessä Kuhmon torilla.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö .

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen näiden joulukorttien keräyspisteeseen ajoissa. Kortteja ei laiteta kirjekuoreen vaan pudotetaan jompaan kumpaan Kuhmon kahdesta keräyslaatikosta. Joulukorttiin kirjoitetaan hyvän joulun toivotukset, saajan kohdalle "Sinulle" ja lähettäjän kohdalle oma nimi ja Siskot ja Simot.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kuhmossa on kaksi näiden joulukorttien keräyspistettä. Yksi keräyspiste on Kuhmon kaupungintalo/neuvonnassa Kainuuntie 82:ssa ja toinen Kuhmon kaupunginkirjastossa Pajakkakatu 2:ssa.

Kuhmon kampanjassa voi myös postittaa kortteja edellä mainitulla mallilla kirjeellä osoitteeseen Kuhmon kaupunki, PL 15, 88901 KUHMO. Yhdessä kuoressa voi postittaa useampia kortteja. Tällaiseen kirjeeseen tarvitaan postimerkki.

Kampanjan verkkosivut: siskotjasimot.fi/joulupostia. Kampanjaa vois seurata somessa: #kosketakortilla #joulupostia

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä