Paikallisuutiset

Kuhmolaisen verkkopalvelu uudistui – katso täältä ohjeet tunnuksen luontiin

Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset.

Kuhmolaisen täysin uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä.

Verkkopalvelu-uudistuksessa on keskitytty erityisesti parantamaan käyttökokemusta, nopeutta ja helppoutta erityisesti mobiililaitteissa, sillä uutissisältöjä kulutetaan eniten mobiililaitteilla ja suosio kasvaa edelleen. Jatkuvaa, nopeasti reagoivaa uutissisältöä on myös toimituksissa kehitetty koko ajan eteenpäin.

Samassa yhteydessä kännyköihin ladattava mobiilisovellus päivittyi täysin uuteen uskoon. Uudistuneen sovelluksen saa käyttöön päivittämällä puhelimeen jo ladatun sovelluksen tai lataamalla sovelluskaupasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uudistuneilta verkkosivustoilta löytyvät kaikki tutut sisällöt, mutta myös koko ajan kasvava määrä uutta.

– On ollut mielenkiintoista olla mukana suuressa uudistuksessa. Haluamme olla vahvemmin mukana digitaalisessa kehityksessä ja uudet sivustot antavat siihen entistä paremmat mahdollisuudet, toteaa päätoimittaja Mari Heikura.

Digitaalisten palveluiden uudistuksessa tilaajien kirjautuminen uudistuu. Kaikkien tilaajien käyttöön tulee Hilla-tili, jonka avulla voi jatkossa kirjautua kaikkiin Hilla Groupin verkkopalveluihin. Tilaajan pitää aktivoida Hilla-tili ensimmäisellä käyttökerralla. Hilla-tili tarjoaa helpon ja turvallisen tavan kirjautua. Samoilla tunnuksilla voi päivittää omia tilaustietoja asiakaspalvelusivustolla.

Tätä ohjetta seuraamalla luot Hilla-tunnuksen, jolla kirjaudutaan lukemaan tilaajasisältöjä uudistuneella sivustolla. Kuva: Elina Korpiaho

Verkkopalvelut ja mobiilisovellukset on uudistettu samassa yhteydessä kaikissa Hilla Groupin julkaisuissa. Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin asiakaspalvelusivustoltamme.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Fakta

Luo Hilla-tunnukset

Mene osoitteeseen hillagroup.fi/tunnukset

Valitse ”Luo Hilla-tunnukset” ja valitse ”Oletko jo lehden tilaaja? Klikkaa tästä”.

Asiakasnumerosi vaihtuu ja toimitamme sinulle uuden asiakasnumeron joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Huom! Jos et ole saanut asiakasnumeroa, ole yhteydessä asiakaspalveluun hillagroup.fi/asiakasnumero.

Täytä tähdellä merkityt kohdat ja rastita ehdot tutustuttuasi niihin.

Olet nyt aktivoinut Hilla-tilisi ja luonut tunnukset. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilin aktivoinnista ja voit jatkaa sisäänkirjautuneena lehden verkkosivuille.

Verkkosivuston lisäksi myös mobiilisovellus on uudistunut täysin. Jos sinulla on vanha sovellus, päivittämällä saat uuden version käyttöösi.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä