Paikallisuutiset

Kuhmon kaupunki hakee vaalitoimitsijoita kuntavaalien ennakkoäänestykseen

Kuhmon kaupunki hakee vaalitoimitsijoita keväällä 2021 järjestettävien kuntavaalien ennakkoäänestykseen.

Ennakkoäänestys järjestetään kotimaassa kolmen kuukauden kuluttua 7.–13.4.2021.

Vaalitoimitsijat työskentelevät ennakkoäänestyspaikalla äänestyksen vastaanottajina. Työ on projektiluontoinen ja työaika on riippuvainen ennakkoäänestyspaikan aukioloajoista. Ennakkoäänestyspaikka on avoinna myös lauantaina ja sunnuntaina.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Moni ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijoista tulee toimimaan lisäksi vaalitietojärjestelmän käyttäjinä. Työn hoitaminen menestyksekkäästi edellyttää huolellisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja ja palveluhenkistä asennetta.

Vaalitoimitsijalta edellytetään myös sitoutumista kokopäiväiseen työskentelyyn. Lisäksi vaalitoimitsijan on sitouduttava osallistumaan ennen vaaleja järjestettävään koulutukseen. Koulutusta tullaan järjestämään ennakkoäänestystä edeltävällä viikolla yo-kirjoitusten jälkeen.

– Huomioitavaa on lisäksi, että osa työskentelypäivistä saattaa olla pitkiä. Vaalitoimitsijalle maksetaan tehdystä työstä 11,8 euroa/tunti. Palkka on sopimuspalkka ja sisältää kaikki palkan lisät. Mahdollinen oman auton käyttö korvataan kilometrikorvauksen perusteella. Lisäksi saat työtodistuksen vastuullisesta tehtävästä, tiedottaa kaupunki.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä