Paikallisuutiset

Kuorma-autopalo Hyryntiellä kirjaston kohdalla

Liikennettä ohjataan palopaikan ohi yhtä kaistaa pitkin arviolta noin kello 14:ään saakka eli niin kauan kuin palanut kuorma-auto on siirretty Hyryntieltä pois.

Kirjaston kohdalla Kuhmossa paloi torstaiaamuna kuorma-auto. Pelastuslaitos sai tilanteesta hälytyksen kello 10.06. Sammutusyksiköiden saapuessa paikalle ohjaamopalo oli täyden palon vaiheessa. Liikenne oli aamun aikana estetty onnettomuuspaikan ohi Hyryntiellä ja kiertoliittymään päätyvillä sivukaduilla. Kuhmolaisen yhtiön omistamasta kuorma-autosta oli palanut hytti kokonaan ja palon aikana valui pieni määrä öljyä maahan.

Palo aiheutti liikenteen ruuhkautumista hieman yli tunniksi moneen suuntaan aamupäivän aikana. Sinä aikana ei Pajakkajoen sillan yli päässyt. Sillan suunnalla liikenteenohjaajat pysäyttivät liikenteen Pajakkasillan pohjoispuolelle. Kello 11 jälkeen palo oli saatu sammutettua ja liikenne alkoi sujua vähitellen tapahtumapaikan ohi yhtä kaistaa pitkin. Kirkkotielle, Hyryntielle ja Tervatielle ehti muodostua pitkiä, jopa useiden satojen metrien autojonoja.

Yhden kaistan avauduttua pelastuslaitoksen asettamat liikenteenohjaajat purkivat pitkät jonot nopeasti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta varsinkin palaneen kuorma-auton siirtämiseen arvioidaan kuluvan aikaa noin kaksi tuntia ennen kuin liikenne sujuu normaalisti molemmilla kaistoilla. Siirron arvioitiin olevan ohi noin kello 14.

Edit. tietoja päivitetty 25.11.2021 klo 12:15

Kuorma-auton ohjaamo paloi kokonaan. Henkilövahonkoja ei tullut. Palaneen kuorma-auton lavalta kuorma oli purettiin yhtiön kaivinkoneella nopeasti toiseen kuorma-auton lavalle.
Kuorma-auton hytti paloi kokonaan, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.
Palaneen kuorma-auton siirtämisajaksi Hyryntieltä arvioitiin kaksi tuntia eli se saattaa kestää kello 13:n tienoille. Liikenne ohjataan palopaikan ohi toista kaistaa pitkin. Palopaikka on Hyryntiellä kirjaston kohdalla.
Kirkkotiellekin muodostui pitkä jono.
Palon aikana penkereelle valui öljyä pieni määrä.
Kirkkotien jonoa.
Hyryntien liikennejonoa koulujen kohdalla. Jono tyhjennettiin liikenteenohjaajien toimesta kiertoliittymän vasemmalta puolelta nopeasti. Toisella kaistalla oli vielä hälytysajoneuvoja.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä