Mielipiteet

Lukijan mielipide: Paras talvikaupunki

MIELIPIDE Alli sanoi minulle, että tänään loppuu kilpailuaika Puoliseiskan paras talvikaupunki kisaan. Vastasin etten viitsi osallistua. Samantien suuntasin kuitenkin Allille kertomatta Kuhmo-talon pihaan. Kaksi selfieotosta. Aikaa meni viisi minuuttia. Lähetin videon samantien. Olen kiertomatkalla Balkanilla. Siskolta ja muilta tuli viestejä: olit telkkarissa. Minusta tuli julkku ja teeveestä tuttu hetkessä. Kun ajoin autolla kohti Kuhmo-taloa päätin, että en kerro lumesta enkä lumiukoista mitään. Kuhmo-talo ja kamarimusiikki ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja erittäin tärkeitä minulle.

Päätin, että teen niin pöljän videon, koska olen pöljä, että se erottuu massasta. Näin sanoin videolla: "Kuhmo on tietenkin paras ja kaunein talvikaupunki, koska täällä on se kaikki, mitä muualla on yhteensä. Mutta täällä on Suomen kaunein konserttitalo. Täällä on kamarimusiikkia ympäri vuoden. Ainut asia mikä harmittaa on tuo kun Putin hyökkäsi Ukrainaan eikä päästä tankkaamaan 50 sentillä polttoainetta. Tämä on huippupaikka tämä Kuhmo, tämä on huippupaikka."

Harmi, etteivät valinneet loppukilpailuun. Kesän kamarimusiikki olisi saanut kunnon ansaitsemansa mainoksen, sai tosin nytkin. Suomi on Spede, Loiri, Petelius, Kummeli kansaa. Eivät uskaltaneet valita. Voitto olisi ollut varma.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ps. Osallistun aina liikkuessani maassamme kilpailuihin: Mm. Muikun perkauksen MM-kisoihin, olutviestiin, rokktanssin MM-kisoihin muutaman mainitakseni. Tulen täältä kotiinkin. Tämä on huippupaikka tämä Balkanin niemimaa. Alli yllättyi, en nimittäin kertonut hänelle kilpailuun osallistumisestani. Jos olisin näyttänyt videoni hänelle, hän olisi sanonut: Et laita.

Tapio Lipsonen

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä