Metsätila myyntiin - Kilpailuta kauttamme paras hinta

Metsätilojen kauppamäärät ovat olleet viime vuosina ennätyskorkealla. Metsäsijoittaminen on hyvin suosittua ja vakaa sijoittamisen muoto, koska hyvin hoidetun metsän arvo säilyy ja kasvaa taloustilanteiden suhdannevaihteluista huolimatta. Hoidettu metsä pitää arvonsa ja tuottaa puunmyyntituloja elinkaarensa eri vaiheissa. Julkisesti myytyjen metsätilojen hinnat ovat tutkitusti nousseet paljon korkeammalle kuin suoralla kaupalla tehtyjen tilakauppojen, joten kilpailuttaminen kannattaa aina.

Olemme merkittävä metsäkiinteistöihin erikoistunut välitysliike ja toimialueemme kattaa lähes koko Suomen. Metsäkiinteistön myynti on kauttamme vaivatonta ja ripeää: keskimääräinen metsätilan myyntiaika on noin 4 viikkoa.

Haluamme, että välityspalvelumme myötä metsätilakauppa on helppoa ja vaivatonta kaupan molemmille osapuolille. Metsäkiinteistövälitys onnistuu kauttamme myös täysin etänä. Autamme metsätilakaupan verotukseen liittyvissä asioissa myös kaupanteon jälkeen. Kokeneet asiantuntijamme neuvovat metsäkiinteistön luovutuksessa, hankinnassa ja metsävarallisuuden kasvattamisessa. Kauppaan liittyvien asiakirjojen laadinta kuuluu luonnollisesti myös palveluumme.

Suoritamme alustavan metsätilan arvon määrityksen metsävaratiedon pohjalta, sitä tarkennetaan erikseen sovittaessa maastotarkastuksella. Myyntihintaa määrittäessä käytämme eri laskentamallien yhdistelmiä sekä seuraamme tietenkin jatkuvasti toteutuneiden kauppojen myyntihintoja.

Välittäjämme valmistavat myyntikohteesta laadukkaan ja edustavan markkinointimateriaalin. Meistä on tärkeää, että kohdetta esittelevät kuvat näyttävät hyviltä ja tuovat esiin kunkin metsäkiinteistön erityispiirteet. Näyttävien ja informatiivisten kuvien sekä videoiden ottamiseen käytämme omaa drone-robottilennokkia.

Verkkosivuillamme tarjoamme käyttöösi metsäarvolaskurin, jolla voit laskea metsätilallesi ilmaiseksi suuntaa antavan hinta-arvion. Verkkosivuilla voit lisäksi asettaa käyttöösi tilavahti -palvelun, jonka ansiosta saat sähköpostiisi aina tiedon uusista myyntiin tulleista metsäkiinteistöistä.

Jos metsätilojen myyntiin tai ostoon on kiinnostusta, ottakaa rohkeasti yhteyttä alueenne metsäkiinteistövälityksen asiantuntijaan. Kerromme mielellämme lisää!

Lisää välitystoiminnastamme pääset lukemaan nettisivuiltamme www.metsatkuntoon.fi .

Muita syitä,miksi kannattaakäyttää välittäjää?

• Välittäjä hoitaa paperityöt ja selvitykset

• Välittäjän avulla kaupanteko on vaivatonta ja vastuullista

• Välittäjä hoitaa kaupantekoprosessin ammattimaisesti alusta loppuun

• Välittäjä antaa veroneuvontaa, jonka avulla myyjä voi säästää tuhansia euroja