Paikallisuutiset

Kuhmolaisen verkkouutisia pääsee kommentoimaan nyt myös sovelluksessa.

Näin kommentoit Kuhmolaisen juttuja

Tule mukaan käymään keskustelua Kuhmolaisen sisällöistä. Kommentointi vaatii kirjautumisen omilla Hilla-tunnuksilla.

Voit kommentoida joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Kannustamme reiluun omalla nimellä kirjoittamiseen. Se lisää mielipiteesi painoarvoa.

Voit luoda itsellesi nimimerkin Hilla-tilisi asetuksissa. Pääset asetuksiin selainversiossa sivun oikeasta ylänurkasta klikkaamalla ”Tilini”. Nimimerkin käyttöön ottaminen tai vaihtaminen muuttaa tiedot myös aiemmin julkaistuihin kommentteihisi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kommentit löytyvät juttujen lopusta. Juttujen alussa on puhekuplasymboli ja sen vieressä numero, joka kertoo, kuinka monta kommenttia juttuun on kirjoitettu. Pääset suoraan keskusteluun klikkaamalla puhekuplaa.

Pystyt peukuttamaan hyviä kommentteja ja vastaamaan tiettyyn kommenttiin. Mikäli julki on päässyt kommentti, joka on mielestäsi asiaton, voit lähettää siitä toimitukselle ilmoituksen.

Toimitus tarkastaa kommentit ennen julkaisua. Tarkistusta tehdään säännöllisesti, mutta varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin se saattaa kestää jonkin aikaa.

Jos kommenttiasi ei julkaista, hengähdä hetki ja yritä uudelleen rakentavammalla tyylillä. Kommentteja tulee niin paljon, ettemme pysty perustelemaan yksittäisiä julkaisupäätöksiä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lue juttu ja kommentoi vasta sitten. Julkaisemme vain kyseistä juttua käsitteleviä kommentteja, jotka vievät keskustelua eteenpäin.

Ole kohtelias ja rakentava. Perustele mielipiteesi.

Kirjoita vain tietoja, joiden tiedät pitävän paikkansa. Älä kirjoita toisen ihmisen suuhun sanomisia, joiden paikkansapitävyyttä toimitus ei pysty varmistamaan.

Kommentissa ei saa olla

vihapuhetta tai kiihotusta kansanryhmää kohtaan

ihmisten halventamista sukupuolen, uskonnon, ihonvärin tai minkään muunkaan syyn takia

kiroilua, haukkumista tai perusteetonta vihjailua.

puhelinnumeroita, mainontaa ja markkinointia eikä linkkejä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaikkiin juttuihin kommentointimahdollisuutta ei avata. Toimituksella on myös mahdollisuus sulkea kommentointi, jos näyttää, että keskustelu ei etene.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä