Paikallisuutiset

Osa Kelan kirjepostista viivästyy tulostushäiriön vuoksi

Osa Kansaneläkelaitoksen (Kela) kirjepostista viivästyy hieman tulostushäiriön vuoksi.

Kelan kirjeiden ja päätösten tulostuksessa on ollut häiriö, joka hidastaa kirjepostia. Häiriö ei vaikuta maksuihin, eli etuudet maksetaan asiakkaiden tileille ajallaan.

Tulostushäiriön takia Kelan päätösten ja kirjeiden saapuminen postitse voi viivästyä. Häiriö on korjattu ja viivästynyt kirjeposti on lähetetty asiakkaille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kela tiedotti samalla, että asiakkaiden etuuspäätökset ovat luettavissa myös OmaKelassa, jossa ne näkyvät päätöksen antamisen jälkeen.

– Kirjepostina saapuvan päätöksen viivästyminen ei vaikuta maksuihin, eli etuudet maksetaan asiakkaiden tileille ajallaan, viestitti Kela, joka tiedotti tulostushäiriöstä perjantaina 29.4. ja pahoitteli aiheutuvaa haittaa.

Lähes kaikki Kela-asiat voi hoitaa OmaKelassa tai puhelimitse. Jos asiakkaalla ei ole mahdollisuutta asioida verkossa, hän voi kysyä päätöksistään ja mahdollisista lisäselvityksistä soittamalla Kelan puhelinpalveluun. Jos asiakas saa kirjeenä tulevan lisäselvityspyynnön myöhässä, hän voi pyytää Kelasta lisäaikaa lisäselvityksen toimittamiseen tai kuulemiseen.

Työttömyysturvaan tulee väliaikaisia muutoksia.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä