Paikallisuutiset

Pääsiäisliikenteestä odotetaan vilkasta – kohteina hiihtokeskukset

Pääsiäisen menoliikenne Oulun poliisilaitoksen alueella on vilkkaimmillaan kiirastorstaina 1. huhtikuuta Poliisi valvoo erityisesti nopeuksia.

Pääsiäisen menoliikenne alkaa kiihtyä koko maassa kiirastorstaina puolen päivän jälkeen ja huipputunnit ovat arviolta kello 13 - 19 välillä.

Liikenne kohdistuu paljolti samoihin kohteisiin kuin hiihtolomaliikenne, mutta liikennemäärät ovat huomattavasti suurempia, koska lomailijat lähtevät yhtä aikaa liikkeelle eikä jaksotusta ole kuten hiihtolomilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Oulun poliisi valvoo pääsiäisen meno - ja paluuliikennettä 1. - 5. huhtikuuta.

– Valvonnassa kiinnitetään huomiota erityisesti ajonopeuksiin, turvaväleihin, tarkkaamattomuuteen ja muuhun liikenneturvallisuuteen vaikuttavaan liikennekäyttäytymiseen, kertoo ylikomisario Jyrki Kivirinta .

Lomailijoiden kohteena ovat hiihtokeskukset, kuten Oulun poliisilaitoksen alueelle sijaitsevat Ruka, Iso-Syöte, Vuokatti ja Ukkohalla.

Liikenteen pullonkauloina tulevat aiempien vuosien tapaan olemaan pohjois-etelä -suuntaiset valtatiet. Valtateistä VT4 ja VT5 ovat ruuhkaisimpia.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Oulun poliisilaitos valvoo aktiivisesti liikennettä niin teillä kuin teiden ulkopuolella. Poliisilaitoksen partiot ovat liikkeellä myös moottorikelkoilla maastoliikennevalvonnassa.

– Luonnollisesti valvontaa suoritetaan erityisesti siellä minne ihmiset matkustavat ja niillä teillä jotka ovat odotetusti ruuhkaisimmat. Joten monenlaista poliisin kalustoa on liikenteessä.

Poliisi toivoo ihmisiltä kärsivällisyyttä, vaikka liikenne jonoutuu ja nopeudet laskevat.

– Turhilla ohituksilla aiheutetaan vaaraa itselle sekä muille tiellä liikkuville

Pääsiäisen menoliikenne on vilkasta kiirastorstaina 1. huhtikuuta.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä