Paikallisuutiset

Peuroja paljon liikenteessä – aivan teiden varressa

Kuhmossa Hietaperässä ja Syväjärven luona metsäpeurat ovat aivan tien varressa. Kuhmosta Sotkamoon ajettaessa metsäpeuroja ennen kunnan itälaidalla perinteisillä paikoilla Härkölänsuoralla ja Tipasojalla – keskiviikkona paljon tuoreita ylitysjälkiä tien varressa.

Kuhmossa Hietaperässä ja Syväjärven luona metsäpeurat ovat liikkuneet aivan maantien varressa.

Lisäksi Sotkamosta Kuhmoon päin menevällä tiellä, Härkölän suoran ja Sääskilahdentien kohdalla on havaittu tiistaina ja keskiviikkona todella suuri määrä peuroja liikekannalla.

– Ihan hetki sitten tuli soittoja tästä, että siinä liikkuu nyt todella paljon peuroja, kertoi tutkimusmestari Marja Hyvärinen Luonnonvarakeskuksesta tiistaina

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Peuroja liikkuu paljon myös Sotkamon Huhtikankaalla.

– Sääskilahdentien ja Tipasniementien siinä välissä on paljon peuroja, jotka kulkevat nyt edestakaisin autotien ylitse. Siitä sitten ihan sinne Tipasjoelle asti on ollut huomattavan paljon peuraliikennettä tänään, Hyvärinen kertoo.

Hyvärinen viestitti keskiviikkona, että tilanne on Härkölänsuoralla ja Tipasojan suunnalla samanlainen.

Autoilijoita kehotetaan olevan erityisen varovaisia näillä alueilla liikkuessaan. Tilanne on ollut tämä tiistaina ja keskiviikkona ja se voi jatkua tällä vikolla edelleen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä