Paikallisuutiset

Rekat ojaan Kuhmon Nurmestiellä – osallisina 3 rekkaa ja kuorma-auto

Onnea oli rutkasti mukana kolmen rekka-auton ja aura-auton kohtaamisessa Nurmestiellä Kuhmossa perjantaiaamuna yhdeksän aikaan.

Kohtaamisen seurauksena kolmesta rekka-autosta yksi kaatui ojaan kyljelleen, toinen suistui ojaan, mutta pysyi pyörillään ja kolmas jäi tielle. Aura-auto puolestaan väisti tienvarteen, mutta pysyi pystyssä. Kainuun pelastuslaitoksen mukaan autot eivät osuneet väistämistilanteessa toisiinsa.

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun Kuhmosta kohti Nurmesta matkalla ollut rekka-auto hiljensi vauhtia, kun vastaan tuli aura-auto. Toisena jonossa ajanut rekka-auto hiljensi, mutta ajautui liian lähelle edellä ajanutta rekkaa ja väisti edelläajanutta sekä vastaantulevaa aura-autoa ja suistui ojaan kyljelleen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lisäksi Nurmeksesta tapahtumapaikalle tulleen kolmannen rekan oli väistettävä tilanteessa ojaan. Rekkojen kuljettajat eivät loukkaantuneet. Pelastuslaitos varmisti myös sen, että autoista ei vuoda maastoon nesteitä.

Tällä hetkellä Nurmestiellä odotetaan raskaan liikenteen nostokalustoa. Toistaiseksi toista kaistaa pääsee ajamaan, mutta kun nosto alkaa, liikenne ohjataan kiertotielle. Se kulkee Nurmestieltä Valtimontielle ja edelleen Lauvuksentielle.

Onnettomuus tapahtui Vepsän-Lauvuksen tienhaarasta kaksi kilometriä Juurikkajoen sillan suuntaan. Poliisi ohjaa liikennettä.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Poliisi varoittaa, että yöllisen lumisateen jäljiltä Kainuussa on huono ajokeli. Lumisade jatkuu edelleen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Edit kello 11 ja 12. Juttua päivitetty

Nurmestiellä, noin 30 kilometriä Kuhmon keskustasta sattuneessa onnettomuudessa oli onneakin mukana.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä