Urheilu

Välierät: Kiva HT:lle ei auennut jatkopaikka - toinen tappio Et-Poa vastaan

Lauantain ottelussa Kiva HT:lla oli mahdollisuus voittoon loppuun asti. Ensimäisessä erässä Et-Po sai johtoseman, jota Kiva HT ryhtyi kolmannessa erässä urakalla kaventamaan, mutta se ei aivan riittänyt. Ottelun lopputulos oli 5-7. Tuomarit vihelsivät Kiva HT:lle 28 rangaistusminuuttia ja Et-Polle 2, mikä sotki kuhmolaisten peliä. Kiva HT:lla on vielä edessään pronssipeli Nivala Cowboyseja vastaan 16. maaliskuuta.

Kiva HT pelasi välierien toisen ottelun Et-Poa vastaan Kiva-Areenalla lauantaina. Kuva: Jarno Hiltunen

II divisioonan välierien toinen ottelu pelattiin Kuhmossa lauantaina. Perjantain ottelun Ylitorniolla Kiva HT hävisi 9-3, joten nyt oli näytön paikka.

Myös katsojat olivat hengessä mukana. Parkkipaikka oli niin täynnä, että osa autoista oli pysäköity Martinpolun varrelle. Sisällä jäähallissa raikuiva