Paikallisuutiset

Webinaari naisten kokemaa väkivaltaa vastaan

YK:n julistamaa naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista päivää vietetään vuosittain 25.11.

Kainuun Nytkis naisjärjestöt järjestävät tuolloin yhteistyössä lähisuhdeväkivaltaa käsitteleviä kaikille avoimia Valoa, ei väkivaltaa -tilaisuuksia Sotkamossa, Kajaanissa ja Puolangalla.

Valoa, ei väkivaltaa -tilaisuudet toteutetaan yhteistyössä paikallisten naisvaltuutettujen ja työssään lähisuhdeväkivallan ongelmia kohtaavien toimihenkilöiden kanssa. Tilaisuuksissa ajetaan tietoa lähisuhdeväkivallan tunnistamisesta, vaikutuksista ja avun saantiin ohjaamisesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

"Striimilinkki, webinaarin ohjelma ja muu info julkaistaan väkivaltaobservatorion Facebook-tapahtumasivulla."

Tilaisuuksien tarkoitus on kiinnittää erityisesti poliitikkojen huomiota siihen, että varhainen väkivaltaisten suhteiden toteaminen ja varhainen puuttuminen siihen tuottavat säästöjä sosiaali- ja terveydenhuoltoon ja tietenkin rauhallisempaa elämää aikuisille ja lapsille.

Kainuuseen on perusteilla lähisuhdeväkivaltaa työssään kohtaavien avainhenkilöiden verkosto. Sirpa Pulkkinen sotelta esittelee verkostoa Kajaanin tilaisuudessa.

Kainuun Nytkis toimikunta toivoo, että kunnanvaltuustojen naisvaltuutetut ryhtyisivät entistä vahvemmin keskinäiseen yhteistyöhön naisnäkökulman ja sukupuolten tasa-arvon vahvistamiseksi päätöksissä.

Kaikista maailman naisista 70 prosenttia joutuu väkivallan uhriksi elinaikanaan. Karu todellisuus on seurausta naisiin kohdistuvasta syrjinnästä ja osoittaa sukupuolten välisen epätasa-arvon konkreettisimmillaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Suomen kansallinen väkivaltaobservatorio järjestää Valoa, ei väkivaltaa -webinaarin torstaina 25.11. Kainuun Nytkis kutsuu seuraamaan webinaaria yhteiseen tilaan kolmella paikkakunnalla Kainuussa. Webinaarin jälkeen yhteisessä tilaisuudessa voi keskustella ja kysellä.

Striimilinkki, webinaarin ohjelma ja muu info julkaistaan väkivaltaobservatorion Facebook-tapahtumasivulla.

Valoa, ei väkivaltaa -tilaisuudet on 25.11. klo 17 alkaen.

Suomen kansallinen väkivaltaobservatorio järjestää Valoa, ei väkivaltaa -webinaarin torstaina 25.11
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä