Ihmiset

4H:n syysleiri tietokoneen välityksellä

Kainuun 4H-yhdistykset järjestävät syysleirin kotoa käsin, eli leirille osallistutaan oman tietokoneen välityksellä etänä.

Leiri järjestetään koululaisten syyslomaviikolla 12. – 14. lokakuuta.

Leiri on osa Etänä 4H:ssa hanketta, jonka rahoittajana toimii Kainuun Liitto.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Syysloman leiri on tarkoitettu kaikille 6 – 12-vuotiaille ja on maanantaista keskiviikkoon joka päivä kello 10 – 15.

Leirillä ohjaajina toimivat Kainuun 4H-yhdistyksien nuoret Kajaanista, Kuhmosta, Paltamosta, Ristijärveltä ja Suomussalmelta.

Nuoret ovat myös itse olleet suunnittelemassa leiripäivien ohjelmia. Leirin jokaisena päivänä on luvassa askartelua, pientä kokkailua, pelailua sekä liikuntaa sään salliessa ulkona.

Etäleirin tarkoituksena on taata lapsille ja nuorille laadukasta toimintaa ja hyödyllistä tekemistä kotiin sekä kannustetaan liikkumaan luonnossa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hankkeen tavoitteena on, että lapset ja nuoret saadaan innostumaan yhteisestä etäyhteyksin toteutettavasta toiminnasta. Lasten ja nuorten aktiivisuus lisääntyy ja he saavat osallisuuden kokemuksia.

Leiri toteutetaan Microsoft Teams -palvelimen kautta videoyhteydellä. Leiri on osallistujille maksuton. Leirille ilmoittautuminen on Kajaanin 4H-yhdistyksen kotisivujen kautta, josta löytyy myös lisätietoja leiristä.

Etänä 4H:ssa hanke alkoi viime toukokuussa ja kestää tämän vuoden loppuun.

Hankkeessa on työllistetty kymmenen kainuulaista nuorta digitaalisten materiaalien tuottamiseen ja etäleirin ohjaukseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hankkeessa toteutetaan myös kaikille nuorille avoimia työelämäkoulutuksia etänä, kannustetaan työllistymään tai perustamaan oman yrityksen.

4H-syysleiri kotoa käsin leirille on sähköinen ilmoittautuminen auki osoitteessa www.kajaani.4h.fi. Ilmoittautumiset 8.10.2020 mennessä.

Kerhossa muun muassa kokkaillaan.