Urheilu

Kiva Lentiksen C-tytöt turnauksessa uudella kokoonpanolla

Kiva Lentiksen C-tyttöjoukkue pelasi uudella kokoonpanolla lauantaina 28.1. Ylivieskassa. Lentopalloturnauksen muita joukkueita olivat Arvo Red Rovaniemeltä, OsVa Peippi Oulunsalosta ja YK Ylivieskasta.

Pelit olivat tasaisia ja kokemusta kertyi rutkasti. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua. Treebeissä kehitetään varsinkin takakentän puolustusta ja syötön vastaanottoa.

Turnauksen ensimmäinen peli Kiva Lentiksellä päättyi 0-2 (18-25 ja 18-25), kun Arvo Red voitti ottelun. Peli oli tasaista, molemmilla joukkueilla oli uusia pelaajia opettelemassa kuusikkopeliä. Kivan pelistä huokui hyvä yhteishenki, eikä tappion harmitus näkynyt toisessa pelissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Päivän toinen peli Kiva Lentiksellä päättyi 0-2 (22-25 ja 21-25) ja sen voitti OsVa Peippi. Ensimmäisen pelin jännitys oli tiessään. Kivalaiset jaksoivat taistella pallosta toiseen, vaikka melkein koko pelin ajan olivat pisteissä perässä. Kiva Lentis nousi kuitenkin korkeisiin eräpisteisiin.

Kolmas peli päättyi 0-2 (23-25 ja 9-25). Turnauksen järjestänyt YK Ylivieska voitti ottelun.

Ensimmäisen erän Kiva näytti jo voittavan, mutta YK Ylivieskan kokemus astui esiin. He eivät jättäneet erää kesken tappioasemassakaan, vaan pelasivat loppuun asti. Kiva Lentiksellä oli takana jo viisi tasaista erää. Tämän ottelun harmittavan ensimmäisen erän tappion ja pitkän päivän vaikutus alkoi näkyä toisessa erässä. Lopputulos oli sen mukainen. Lisäksi tuli pari loukkaantumista, mutta niistäkin Kiva Lentis selvisi yhdessä – joukkueena.

Seuraava turnaus Kiva Lentiksellä on reilun kahden viikon kuluttua lauantaina 18.2. Suomussalmella.

Kiva Lentiksen C tytöt valmentajineen.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä