Paikallisuutiset

Matkustajat halutaan takaisin joukkoliikenteen käyttäjiksi

Valtakunnallinen, viranomaisyhteistyönä toteutettu joukkoliikennekampanja jatkuu. Kampanja kannustaa matkustajia palaamaan takaisin joukkoliikenteen pariin. Kampanja jäi loppuvuonna 2021 tauolle heikentyneen koronatilanteen vuoksi.

Joukkoliikennekampanjan taustalla on julkisen liikenteen matkustajamäärien romahtaminen koronapandemian aikana. Kampanjalla kannustetaan matkustajia takaisin joukkoliikenteen, ja sitä kautta ihmisten ja tapahtumien, pariin. Kampanjan ydinviesti on "Sinua odotetaan".

Joukkoliikennekampanjan toteuttavat liikenne- ja viestintäministeriö, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Väylävirasto ja valtioneuvoston kanslian Suomi toimii -viestintäkokonaisuus.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kampanjan alku on etäyhteydellä kesällä 2020 järjestetyissä keskustelufoorumeissa. Nyt jatkuva joukkoliikennekampanja on osaltaan jatkoa kesän 2020 kampanjalle.

Talviaikataulukauteen siirryttäessä tulee myös aikataulumuutoksia, joilla muun muassa parannetaan vaihtoyhteyksiä junaliikenteeseen Kajaanin matkakeskuksessa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä