Paikallisuutiset

Riistanhoitoyhdistyksen vuosikokous siirtyy myöhemmäksi

Kuhmossa siirtopäätös on jo tehty. Koko maassa riistanhoitoyhdistysten vuosikokoukset suositellaan siirrettäväksi myöhemmäksi

Suomen riistakeskus suositteli ja ohjeisti riistanhoitoyhdistyksiä (rhy) siirtämään helmikuulle ilmoitetut vuosikokoukset myöhempään ajankohtaan. Kuhmon rhy:n osalta siirtopäätös on jo tehty ja siitä on tiedotettu riistakeskuksen Oma riista-palvelussa. Kuhmon vuosikokous oli esimerkiksi äskettäin tulleessa Metsästäjä-lehdessä tiedotettu pidettäväksi 17. helmikuuta, mutta nyt se siirtyy. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kokousten siirtämistä tarkoitus on varmistaa kaikkien jäsenten turvallisuus ja mahdollisuuss osallistua kokoukseen.

Vuosikokousten ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Riistanhoitoyhdistysten työjärjestys mahdollistaa vuosikokousten siirtämisen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Riistanhoitoyhdistykset ovat itsenäisiä toimijoita ja päättävät vuosikokousten järjestämisestä itsenäisesti.

– Vuosi 2021 on riistanhoitoyhdistyksissä vaalivuosi ja kokouksiin on odotettavissa tavallista suurempi määrä osallistujia. Kokouksen siirtäminen myöhempään ajankohtaan varmistaa kaikille yhdistyksen jäsenille yhtäläisen ja turvallisen mahdollisuuden osallistua kokoukseen, suunnittelija Sirpa Kuhlström Suomen riistakeskuksesta kertoo.

Riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtajan ja erovuorossa olevien hallituksen jäsenten ja henkilökohtaisten varajäsenten toimikausi jatkuu siihen asti, kunnes vuosikokous pidetään ja valinnat toimikaudelle 2021–2024 tehdään.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä