Paikallisuutiset

Rokotuksiin jonotettiin Kuhmossa puolitoista tuntia

Kuhmon rokotuksissa oli puolentoista tunnin jono maanantaina iltapäivällä. Aikoja koronarokotuksiin netin kautta oli silloin tarjolla vasta tammikuun alkuun.

Kuhmon koronarokotuspaikalla Oppimiskeskuksessa oli eilen puolentoista tunnin jono kello 15 aikaan. Koronarokotukselta palannut Leila Salminen kertoi, että hän yritti tilata ajan netistä eilen aamulla, mutta niitä oli silloin tarjolla vasta tammikuun alkuun. Kuhmon rokotuspaikalle hän saapui kello 13 jälkeen ja poistui rokotettuna kello 15.

– Jonotusaika oli liian pitkä, totesi Heikkinen.

Kuhmolainen eläkeläinen Tauno Huotari haki eilen kolmannen rokotuksen. Jonotus oli tunnin luokkaa, mutta hän ei sitä harmitellut.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Rokotukseen saapuneiden autoja oli parkissa vesitornin lähistöllä noin 20. iltaapäivän tilanne oli, että kun rokotettavia poistui, uusia tuli samaan tahtiin tilalle. Esimerkiksi neljällä rokotuspisteellä Kuhmon jonotusaika saataisiin lyhenemään paljon.

Tartunnanjäljitys tiedotti, että Kuhmossa on voinut altistua koronatartunnalle kolmessa paikassa tiettynä ajankohtana: keskiviikkona 15.12. Kuhmon uimahallilla kello 15.45 – 17.30 ja Huoltamo Kuksassa kello 17.30 – 18.15 sekä torstaina 16.12. Syke-plus -kuntosalilla kello 11 – 12.

– Mahdollisesti altistuneita henkilöitä pyydetään hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä, mikäli oireita ilmenee, viestittää Kainuun sote.

Edit ma 20.12. kello 18.48 korjattu sukunimi Salmiseksi

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Edit ma 20.12. kello 190.1. Palautettu Kuhmon tartunnanjäljitystietoja

Edit ti 21.12.kello 10.28 Muutettu emnsimmäiseen kappaleeseen, että netissä vapaita rokotusaikoja oli tarjolla vasta tammikuun 2022 alkuun.

Eläkeläinen Tauno Huotari kävi ottamassa kolmannen koronarokotuksen eilen noin tunnin jonotuksen jälkeen. Rokotuspaikalla tavallisempi jonotusaika oli iltapäivällä puolitoista tuntia. Aikoja netin kautta sai Kuhmon rokotuksiin maanantaiaamun tilanteen mukaan vasta helmikuun alkuun.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä