Ihmiset

Kuhmon Kalamiehet järjestää Lentiira Pilkin ensi lauantaina 5.3.

Tämän talven Kuhmon suurin pilkkikilpailu on Lentiira Pilkki, joka järjestetään ensi lauantaina 5. päivänä maaliskuuta. Kilpailun järjestää Kuhmon Kalamiehet. Kilpailukeskus ja lähtöpaikka ovat Lentiiran Lomakylässä osoitteessa Petäjäniementie 121. Kilpailu on perinteiseen tapaan neljätuntinen kello 10-14 ja kilpailukaloina on ahven ja särki.

Lentiira Pilkin sarjoina ovat miehet, naiset, miesveteraanit 65 v, naisveteraanit 65 v ja nuoret. Osallistumismaksua ei nuorilta peritä, muilla sarjoilla se maksu on.

Kilpailussa suurimmasta ahvenesta palkitaan 200 euron rahapalkinto. Palkintoihin menee osallistumismaksut kokonaan. Palkintoina on lomakyläviikonloppu ja tavarapalkintoja.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lentiiran Pilkin osallistujamäärän odotetaan nousevan huomattavan suureksi. Autojen pysäköintialueet sijaitsevat Lomakylän ympäristössä. Kilpailijoilla on mahdollisuus majoittua lomakylään. Kilpailun aikana aluella toimii makkara- ja kahvi ja mehumyynti.

Ilmatieteenlaitoksen sääennusteen mukaan ensi lauantain lämpötila olisi aamulla kilpailun alkaessa -10 asteen tietämillä ja lämpenee iltapäivään pari astetta. Kilpailualueen jäälle on ajettu moottorikelkkauria ja niitä ehditään ajaa kilpailun alla, sillä pakkasta on riittävästi jo torstaina ja perjantaina.

Kilpailun Lentiira Pilkin tietoja yhteistietoineen kuhmonkalamiehet.fi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä