Paikallisuutiset

Kuhmossa oli sateinen torstai ja Kainuussa tuulivaroitus

Kuhmossa sataa koko tämän torstaipäivän ja iltapäivällä ainakin parin tuntia hieman enemmän. Aamulla Kuhmon keskustassa oli tihkusadetta. Kalliojoen havaintopaikalla sateet alkoivat aamuyöllä klo 4-5 välillä ja aamulla viiden aikaan satoi hieman enemmän. Aamun valjetessa sade heikkeni.

Ilmatieteenlaitoksen nettisivujen ennusteen mukaan sade voimistuu Kuhmossa kello 13:n aikoihin pariksi tunniksi ja sen jälkeen sade on heikompaa ja loppuu illalla.

Kainuuseen on annettu tuulivaroitus torstaille 6.10. kello 5.17–20.00. Varoituksen mukaan etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 metriä sekunnissa. Tuollaiset puuskat voivat kaataa yksittäisiä puita ja lyhyitä sähkökatkoksia voi tulla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koko tuleva viikonloppu on Kuhmossa tuulinen, tuulen nopeus 4-5 metriä sekunnissa, puuskissa 6-12 metriä sekunnissa. Tuulinen sää jatkuu ennusteen mukaan tästä eteenpäin ensi viikon torstaihin saakka. Ennusteen mukaan tuuli puhaltaa tuolloin vaihtelevasti etelästä, lounaasta tai lännestä Lämpötilat pysyttelevät 8–10 asteessa.

Tuulivoimalat pyörivät hyvin Suomessa, sillä koko maassa on tuulista.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä