Paikallisuutiset

Pankkiyhteyksissä häiriöitä – tilipävän palkkatili ei ole ehkä vielä tullutkaan

Pankkiyhteyksissä on ollut häiriöitä keskiviikon 15.6. aikana. Monelle työssäkäyvälle ja kesälomalaiselle päivä on tilipäivä ja palkat eivät näy useiden pankkien tileillä. Tapauksia, että palkka ei ole tullut tilille, ilmeni Kuhmossakin. Samoin ongelmia on ollut kortilla maksamisessa Kuhmossa.

Valitettavasti OP:lta lähtevissä SEPA-maksuissa on tekninen häiriö, mikä vaikuttaa myös palkkojen maksuun.

– Vikaa korjataan parhaillaan ja pyrimme saamaan maksut muiden pankkien tileille mahdollisimman pian. Kerromme lisätietoja heti, kun saamme niitä. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa, viestittää Osuuspankkiryhmän op.fi-sivusto.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Viesti oli sivustolla näkyvissä vielä kello 11.40 palkanmaksupäivänä 15.6.

Kansaneläkelaitos Kela viestitti tänään, että Kelan etuuksien maksuissa voi olla viiveitä. Maksut ovat lähteneet Kelasta, mutta eivät ole välttämättä siirtyneet vielä asiakkaiden tileille.

– Selvitämme asiaa ja tiedotamme lisää, kun asia on ratkennut, viestitti Kelan tekninen tuki.

Häiriöstä uutisoivat keskiviikkoaamun aikana muun muassa Ilta-Sanomat ja Iltalehti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ilta-Sanomat uutisoi nettisivuillaan, että Osuuspankin SEPA-maksuissa on ongelma, jonka vuoksi palkkojen maksu viivästyy. Myös monien pankkien palveluihin tunnistautumisessa on ongelmia.

Iltalehti uutisoi nettisivuillaan, että palkanmaksun ongelmat johtuvat häiriöstä OP-ryhmän pankeissa ja häiriön vaikutukset koskevat useita pankkeja.

– Myös Kelan etuuksien maksuissa voi olla viiveitä. Ainakin Nordean, Danske Bankin ja S-pankin tileillä palkat eivät ole välttämättä näkyvissä tileillä, uutisoi Iltalehti.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä