Nämä 24 joululahjaideaa naiselle maksavat alle 100 euroa

Joululahjan valitseminen naiselle voi olla haasteellista. Tästä artikkelista löydät hyviä joululahjaideoita, joiden hinta on alle 25, 50 tai 100 euroa.

Joululahjat naiselle alle 25 eurolla

Jos lahjabudjettisi naisen joululahjaa varten on alle 25 euroa, voit harkita antavasi joululahjaksi jonkun seuraavista:

 1. Tee itse esimerkiksi kynttilöitä, saippuaa tai taidetta. Kauniisti paketoituja, käsintehtyjä lahjoja pidetään yleensä erityisessä arvossa.
 2. Jos hän pitää lukemisesta, hyvä kirja on aina arvostettu lahja. Anna lahjaksi hänen lempigenreensä lukeutuva kirja.
 3. Laadukas kahvi- tai teepaketti hyvän termospullon kanssa on oiva lahja nautiskelijalle tai luonnossa liikkuvalle naiselle.
 4. Pienet kauneustuotteet, kuten huulipuna, kasvonaamio tai käsivoide ovat usein saatavilla edulliseen hintaan. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät laadukkaat kauneudenhoitotuotteet monilta tunnetuilta merkeiltä, kuten Lumene, Weleda ja Elizabeth Arden.
 5. Persoonallinen muki voi olla hauska lahja. Voit antaa lahjaksi myös hänen keräämäänsä astiasarjaan kuuluvan mukin.
 6. Yksinkertainen koru voi olla ihastuttava lahja. Etsi koru, joka sopii hänen tyyliinsä.
 7. Jos hän nauttii käsitöistä, hanki hänelle käsityötarvikkeita. Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimassa on myös valmiita settejä, jolla voi toteuttaa esimerkiksi oman korun tai askartelutyön.
 8. Lippu elokuviin, museoon tai näyttelyyn voi olla hyvä lahja naiselle, joka nauttii kulttuurista ja taiteesta.

Nämä lahjat saat alle 50 eurolla

50 eurolla saa hankittua naiselle hienon lahjan, kunhan huomioit lahjansaajan kiinnostuksenkohteet. Täydellinen joululahja naiselle voisi olla jokin näistä:

 1. Hanki laadukas kauneustuote, kuten meikkisetti, ihonhoitotuote tai hajuvesi, joka on hänen suosikkinsa tai uutuus markkinoilla.
 2. Kulta- tai hopeakoru voi olla erityisen arvostettu lahja. Joululahja naiselle voi myös olla personoitu koru, jossa on esimerkiksi hänen nimikirjaimensa.
 3. Osta hänelle kirja hänen lempikirjailijaltaan tai hanki jotain uutta, lahjansaajalle sopivaa luettavaa.
 4. Laadukkaat kahvi- tai teevarusteet, kuten French press -keitin tai laadukas teepannu, voivat ilahduttaa kahvin ja teen ystävää.
 5. Ilmoita hänet jollekin mielenkiintoiselle kurssille tai työpajaan, joka voi olla esimerkiksi ruoanlaittoon, taiteeseen tai musiikkiin liittyvä.
 6. Tyylikäs lompakko on käytännöllinen ja arvostettu lahja, joka kestää pitkään. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät hintaluokkaan sopivat lompakot esimerkiksi Guess- ja Tommy Hilfiger -merkeiltä.
 7. Langaton bluetooth-kaiutin tekee musiikin kuuntelusta helppoa myös reissussa tai ulkona.
 8. Lippu teatteriesitykseen tai stand-up-esitykseen voi olla ikimuistoinen lahja.

Joululahja naiselle alle 100 eurolla

Jos haluat käyttää lahjaan rahaa maksimissaan 100 euroa, jokin näistä voisi olla hyvä joululahja naiselle:

 1. Jos lahjansaaja on kiinnostunut terveydestä ja liikunnasta, aktiivisuusranneke auttaa häntä seuraamaan päivittäistä liikuntaansa ja muita terveyteen liittyviä tietoja.
 2. Osta naiselle hänen suosikkibrändinsä hajuvesi. Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta voit tilata suositut tuoksut esimerkiksi Hugo Boss-, Escada- ja Yves Saint Laurent -merkeiltä.
 3. Nahkalaukku on tyylikäs ja käytännöllinen lahja, joka kestää pitkään. Valitse lahjansaajan tyyliin sopiva väri ja malli.
 4. Laadukkaat langattomat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen kuuntelukokemuksen ja ovat arvokas lahja musiikin ystävälle.
 5. Hyvä viinipullo ja tyylikkäät viinilasit ovat hieno lahja niille, jotka nauttivat viinistä ja rauhallisista hetkistä.
 6. Jos hän matkustelee usein, kestävä matkalaukku on käytännöllinen ja tervetullut lahja.
 7. Kampauksien tekemisestä ja hiustenlaitosta pitävälle naiselle voit hankkia lahjaksi esimerkiksi laadukkaan hiustenkuivaajan tai kihartimen.
 8. Ehkä lahjansaaja tarvitsee jonkun kodinkoneen tai työkalun puutarhanhoitoon tai remontointiin? Löydät myös niitä tässä hintaluokassa Hobbyhall.fi-verkkokaupan sivulta esimerkiksi Bosch-, Hecht- ja Philips-merkeiltä.

Kun valitset joululahjaa naiselle, muista huomioida hänen yksilölliset mieltymyksensä. Hyvä idea on myös kysyä naisen lähipiiriltä tietoa lahjansaajan toiveista tai mieltymyksistä.