Lainojen vertaileminen kannattaa aina

Olit sitten ostamassa uutta sänkyä, loma-ajan asuntoa, autoa tai vaikkapa remontoimassa kotiasi tai mökkiäsi, kannattaa lainoja vertailla ennen lainasopimuksen tekemistä . Luotoissa on isot erot, esimerkiksi korkokulut vaihtelevat. Kilpailuttamalla voit säästää huomattavan summan rahaa. Helpoiten vertailu onnistuu lainavertailupalvelun kautta.

Myös jo olemassa olevat lainat kannattaa aika ajoin kilpailuttaa. Jos lainoja on useita, kannattaa ne yhdistää yhdeksi lainaksi. Näin saat pienemmät kuukausittaiset lainanhoitokustannukset sekä edullisemman koron, kun lyhennät vain yhtä lainaa usean sijaan.

Löydä edullinen laina Nordic Bankin kautta

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu , joka kilpailuttaa lähes 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Nordic Bankin avulla saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja voit löytää mahdollisimman edullisen, juuri sinulle sopivan lainan. Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Laina-aika on 1-15 vuotta. Lainan hakeminen ei sido mihinkään. Voit rauhassa täyttää lainahakemuksen, vertailla saamiasi tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivan.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankin kautta on helppoa ja nopeaa sekä maksutonta. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi muutamissa minuuteissa. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, voit allekirjoittaa sopimuksen, ja saat lainasumman tilillesi nopeasti, jopa seuraavana arkipäivänä. Pienemmän pikalainan voit saada nostettua tilillesi jopa saman päivän aikana.

Tunnista edullinen laina

Lainat kilpailuttamalla tai vanhat lainat yhdistämällä voit säästää jopa useita tuhansia euroja koko laina-ajalta. Kiinnitä huomiota lainatarjouksissa erityisesti todelliseen vuosikorkoon, lainan nimelliskorkoon, kuukausierään sekä tilinhoitomaksuun. Näiden kulujen pitäisi olla mahdollisimman matalat.

Kannattaa valita mahdollisimman lyhyt laina-aika. Silloin esimerkiksi korkoa ei ehdi kertyä niin paljon, joten kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi. Pitkä laina-aika ja pieni kuukausierä tulee kokonaisuutena kalliimmaksi, vaikka pienempää kuukausierää onkin mukava maksella. Ole kuitenkin tarkkana sen kanssa, että kuukausierä pysyy sen verran pienenä, että pystyt varmasti maksamaan lyhennyksen joka kuukausi.